Imate vprašanje, pripombo, pobudo ali pohvalo za policijo? Pišete nam lahko na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Če se vaše vprašanje nanaša na konkreten dogodek, se prosim obrnite neposredno na predstavnika/-co za odnose z javnostmi tiste policijske uprave, na območju katere se je dogodek zgodil: Predstavniki za odnose z javnostmi v policijskih upravah

Opozorilo

Za primere, ki zahtevajo takojšnje ukrepanje policije, nas pokličite na telefonsko številko policije za klic v sili 113.

Za prijavo v zvezi s kaznivimi dejanji lahko pokličete tudi na telefonsko številko 080-1200, ki vam zagotavlja anonimnost.

Kontakt za nasvet policije v casu koronavirusa3Kontakt za nasvet policije v času koronavirusa

Za svetovanje o ukrepih za zajezitev epidemije bolezni covid-19, ki se nanašajo na policijo, pokličite na telefonsko številko 01 514 70 01.

Pokličete nas lahko vsak delovni dan, tudi ob sobotah, med 7. in 19. uro.

Lahko pa nam tudi pišete, in sicer na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prisluhnili vam bomo in vam poskušali v čim krajšem času odgovoriti na vaša vprašanja, ki se nanašajo na delo policije, oziroma vam pomagati s koristnimi informacijami in nasveti.

 

Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, t. 86/2004).

Povezane vsebine

Odgovori na pogosta vprašanja