Ob dnevu policije so svoje iskrive misli o našem delu z nami delili tudi znani obrazi - predstavniki humanitarnih organizacij, medijev, kolegi gorski reševalci, igralci in glasbeniki, pa naši vrhunski športniki in mnogi drugi. Z njimi vsak dan sodelujemo pri skrbi za varnost ljudi, obveščanju javnosti, pri kulturnih in športnih dogodkih, pa pri promociji zdravega načina življenja in seveda ozaveščanju o varnosti. Na ta način pa poskušamo ljudem tudi približati policijsko delo. Nekaj najlepših želja, ki so jih ob našem prazniku namenili policistkam in policistom, smo ujeli v kratek video … Pa vse najboljše, Policija!

znani obrazi

Oglejte si video!

Povezane vsebine

Dan policije: Naše delo ni le skrb za varnost, svoje poslanstvo razumemo širše ...

Ob dnevu policije smo primorski policisti pokazali svoje veliiiiiko modro srce, ki bije tudi za vas!

Naš praznik, dan policije, smo obeležili tudi v prestolnici! Pripravili smo presenečenje za otroke, a so nas mali navihančki prehiteli in presenetili nas!

Celjski osnovnošolci ob dnevu policije: "Hvala, ker pazite na naaaas!"

Policisti PU Novo mesto ob dnevu policije sporočamo: "Ljudje ste tisti, zaradi katerih želimo iz dneva v dan svoje naloge opravljati kar najbolje."

Ob dnevu policije vam gorenjski policisti pošiljamo razglednico iz čudovitega sveta planin ...

Ob dnevu policije presenečamo tudi na severnem Primorskem, tokrat motoriste!

Pomurje, kraj neskončnih zelenih ravnic, toplih in gostoljubnih ljudi ter ... odlične glasbe! Svojo glasbo je v ta konec Slovenije prinesel tudi Policijski orkester in ob dnevu policije presenetil starejše občane iz Rakičana!

Dan policije ni le naš praznik, praznujemo ga skupaj z vami, saj tudi ob vaši podpori soustvarjamo policijo, ki ji ljudje zaupajo!