Sorodne objave

 

Celje je mesto doživetij. Krasi ga veličastna zakladnica zgodovinskih, kulturnih, turističnih, rekreacijskih in kulinaričnih bogastev. Je magnet, ki navdušuje s starodavnimi zgodbami, zgradbami, miti in legendami ter prevzame s sodobnim urbanim utripom. Njegove mestne ulice vsakodnevno polni tudi več kot 4.000 razigranih celjskih osnovnošolcev. Skrb za njihovo varnost je naša velika odgovornost, sodelovanje z njimi pa posebno doživetje. Ob našem prazniku, dnevu policije, smo s tretješolci III. osnovne šole Celje preverjali, ali vozniki v okolici šole spoštujejo prometna pravila. Kaj menite? Jih? Oglejte si video!

 dan policije celje video

Oglejte si video!

 Povezane vsebine

Ob dnevu policije smo primorski policisti pokazali svoje veliiiiiko modro srce, ki bije tudi za vas!

Naš praznik, dan policije, smo obeležili tudi v prestolnici! Pripravili smo presenečenje za otroke, a so nas mali navihančki prehiteli in presenetili nas!

Policisti PU Novo mesto ob dnevu policije sporočamo: "Ljudje ste tisti, zaradi katerih želimo iz dneva v dan svoje naloge opravljati kar najbolje."

Ob dnevu policije vam gorenjski policisti pošiljamo razglednico iz čudovitega sveta planin ...

Ob dnevu policije presenečamo tudi na severnem Primorskem, tokrat motoriste!

Pomurje, kraj neskončnih zelenih ravnic, toplih in gostoljubnih ljudi ter ... odlične glasbe! Svojo glasbo je v ta konec Slovenije prinesel tudi Policijski orkester in ob dnevu policije presenetil starejše občane iz Rakičana!

Dan policije ni le naš praznik, praznujemo ga skupaj z vami, saj tudi ob vaši podpori soustvarjamo policijo, ki ji ljudje zaupajo!