Sorodne objave

 

Delo policije je pestro, skrbimo za varnost v prometu, varujemo našo mejo, rešujemo ponesrečence v gorah, včasih pa zgolj iščemo avtomobile, za katere vozniki ne vedo, kje so jih parkirali. A naše delo ni le skrb za varnost, svoje poslanstvo razumemo širše. Ker ga želimo približati ljudem, včasih zgolj razveseljujemo - bodisi s svojo glasbo ob slavnostnih dogodkih ali čisto navadnih ponedeljkih, bodisi z obiskom naših kužkov in konjev, ki se jih najbolj razveselijo otroci. Ustvarjamo most zaupanja med nami. Delamo za vas. Za ljudi.

 kompilacija video

Oglejte si video!

Povezane vsebine

Ob našem prazniku so nam voščili tudi znani obrazi: Vse najboljše, policija!

Ob dnevu policije smo primorski policisti pokazali svoje veliiiiiko modro srce, ki bije tudi za vas!

Naš praznik, dan policije, smo obeležili tudi v prestolnici! Pripravili smo presenečenje za otroke, a so nas mali navihančki prehiteli in presenetili nas!

Celjski osnovnošolci ob dnevu policije: "Hvala, ker pazite na naaaas!"

Policisti PU Novo mesto ob dnevu policije sporočamo: "Ljudje ste tisti, zaradi katerih želimo iz dneva v dan svoje naloge opravljati kar najbolje."

Ob dnevu policije vam gorenjski policisti pošiljamo razglednico iz čudovitega sveta planin ...

Ob dnevu policije presenečamo tudi na severnem Primorskem, tokrat motoriste!

Pomurje, kraj neskončnih zelenih ravnic, toplih in gostoljubnih ljudi ter ... odlične glasbe! Svojo glasbo je v ta konec Slovenije prinesel tudi Policijski orkester in ob dnevu policije presenetil starejše občane iz Rakičana!

Dan policije ni le naš praznik, praznujemo ga skupaj z vami, saj tudi ob vaši podpori soustvarjamo policijo, ki ji ljudje zaupajo!