Sorodne objave

 

Na severnem Primorskem je zadišalo po bencinu! Tokrat smo presenetili motoriste! Območje novogoriške policijske uprave je med njimi izjemno priljubljeno, saj je znano po čudoviti pokrajini, a tudi številnih ovinkastih cestah, ki skrivajo svoje pasti. Zato smo policisti motoristi zanje pripravili krajši trening varne vožnje ... Oglejte si video!

motoristi trening

Po krajšem, a intenzivnem treningu smo se skupaj podali na relacijsko vožnjo po čudoviti dolini Soče, t. i. Soški cesti, kjer je razvejana in zahtevna konfiguracija cest. Opozorili smo jih na nevarne predele, kjer so se v preteklosti zgodile prometne nesreče, da bi bili tudi sami bolj pozorni nanje … Ob vsem tem pa smo se še odlično zabavali! Pa srečno, motoristi!

Že jutri pa boste izvedeli, kako smo dan policije obeležili na Gorenjskem ...

Povezane vsebine

Ob dnevu policije smo primorski policisti pokazali svoje veliiiiiko modro srce, ki bije tudi za vas!

Naš praznik, dan policije, smo obeležili tudi v prestolnici! Pripravili smo presenečenje za otroke, a so nas mali navihančki prehiteli in presenetili nas!

Celjski osnovnošolci ob dnevu policije: "Hvala, ker pazite na naaaas!"

Policisti PU Novo mesto ob dnevu policije sporočamo: "Ljudje ste tisti, zaradi katerih želimo iz dneva v dan svoje naloge opravljati kar najbolje."

Pomurje, kraj neskončnih zelenih ravnic, toplih in gostoljubnih ljudi ter ... odlične glasbe! Svojo glasbo je v ta konec Slovenije prinesel tudi Policijski orkester in ob dnevu policije presenetil starejše občane iz Rakičana!

Dan policije ni le naš praznik, praznujemo ga skupaj z vami, saj tudi ob vaši podpori soustvarjamo policijo, ki ji ljudje zaupajo!