Sorodne objave

 

Tokrat smo šli v Pomurje. Kraj neskončnih zelenih ravnic, toplih in gostoljubnih ljudi ter ... odlične glasbe! Svojo melodijo v ta čarobni kotiček Panonske nižine rad prinese tudi Policijski orkester. Naši policisti glasbeniki so presenetili varovance Doma starejših Rakičan. To je bilo naše drugo presenečenje ob dnevu policije, ki ga praznujemo skupaj z vami! Oglejte si video!

dan policije orkester

Le kaj se dogaja pred domom starejših občanov v Rakičanu? "Policisti so tam. Ampak ... v rokah držijo inštrumente," je "šušljalo" med varovanci, ki so radovedno stopali iz doma, ne vedoč, da samo zanje pripravljamo prav poseben koncert. Usedli so se na stole in klopce čudovitega parka pred domom. Nato pa se je po Rakičanu razglegel vesel zvok trobent, flavt, klarinetov itd.

Oglejte si video!

Že jutri pa boste izvedeli, kako so dan policije obeležili v Novi Gorici.

Povezane vsebine

Ob dnevu policije smo primorski policisti pokazali svoje veliiiiiko modro srce, ki bije tudi za vas!

Naš praznik, dan policije, smo obeležili tudi v prestolnici! Pripravili smo presenečenje za otroke, a so nas mali navihančki prehiteli in presenetili nas!

Celjski osnovnošolci ob dnevu policije: "Hvala, ker pazite na naaaas!"

Policisti PU Novo mesto ob dnevu policije sporočamo: "Ljudje ste tisti, zaradi katerih želimo iz dneva v dan svoje naloge opravljati kar najbolje."

Ob dnevu policije presenečamo tudi na severnem Primorskem, tokrat motoriste!

Dan policije ni le naš praznik, praznujemo ga skupaj z vami, saj tudi ob vaši podpori soustvarjamo policijo, ki ji ljudje zaupajo!