Sorodne objave

 

Festival za tretje življenjsko obdobje danes odpira svoja vrata! Največji tovrsten dogodek za starejše v Evropi lahko obiščete v Cankarjevem domu v Ljubljani med 1. in 3. oktobrom, vsak dan od 9. do 18. ure. Tam smo tudi policisti. F3ŽO se predstavlja z bogatim programom v štirih predavalnicah, na dveh odrih, na 160 razstavnih prostorih in še in še! Obiščite nas, vstop je prost!

IMG 9c6f1c3f23422661797eed4262b68ddb V

Policisti bomo na Festivalu za tretje življenjsko obdobje obiskovalcem vseh starosti vsak dan svetovali, kako je treba ravnati, da zavarujete svojo lastnino in se izognete nevarnim situacijam, na primer pri dvigu gotovine na bankomatu, med potovanjem s sredstvi javnega prevoza, ob obiskih neznancev na domu ipd. O prometni varnosti se lahko posvetujete tudi s policistom prometnikom. Vsak dan se nam bodo pri delu pridružili tudi naši zvesti štirinožni pomočniki - policijski kužki, ogledali pa si boste lahko tudi del policijske zgodovine.

Kot vsako leto, bo festivalsko dogajanje polno zanimivih kotičkov za vsak okus. Poleg bogatega kulturnega in izobraževalnega programa, se vam bodo predstavili tudi društva upokojencev in dnevni centri aktivnosti, organizacije in podjetja, ki vam bodo ponujala tisoč in en nasvet za aktivno preživljanje prostega časa, na festivalu bodo potekale meritve krvnega tlaka, sladkorja itd. Festival za tretje življenjsko obdobje za vas pripravlja tudi številna predavanja, delavnice in druge vsebine, namenjene izboljšanju kakovosti življenja starejših ter strpnemu sožitju vseh generacij.