Sporočila za javnost PU Celje12.apr.2019

Zaradi slabega vremena odpovedana tudi motoristična delavnica na Ljubečni!

Za to nedeljo, 14. aprila 2019, je bila načrtovana motoristična delavnica na Ljubečni. Zaradi napovedi dežja je žal tudi ta odpovedana.

Več

8.apr.2019

V Celju na prireditvi ob svetovnem dnevu zdravja tudi policisti

V okviru praznika Mestne občine Celje ta teden potekajo številni zanimivi dogodki. Ob svetovnem dnevu zdravja, ki je bil v soboto, 6. aprila 2019, smo se na celjskih mestnih ulicah zbrali mnogi, ki s svojim delovanjem doprinašamo k zdravju in varnosti v mestu.

Več

5.dec.2018

Policisti prijeli osumljence napada na bankomat v Pliberku

Policisti in kriminalisti sso na današnji novinarski konferenci v Celju predstavili podorbnosti preiskave napada na bankomat v Ploberku.

Več

23.nov.2018

Pred celjsko dvorano Zlatorog smo predstavljali policijski poklic

Celjski policisti smo se v nedeljo, 18. novembra 2018, odzvali povabilu Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško in pred tekmo lige prvakov, na kateri so se Celjani pomerili z Zagrebčani in ki si jo je ogledalo več kot 5.000 ljudi, predstavili policijski poklic.

Več

22.nov.2018

Na mejni prehod Bistrica ob Sotli se je zatekel pasji mladiček - poziv lastniku

Na Mejni prehod za mednarodni cestni promet Bistrica ob Sotli se je danes zjutraj, 22. novembra 2018, zatekel premražen, lačen in prestrašen pasji mladiček.

Več

20.nov.2018

Otroci na Celjskem voznikom delili zgibanke in alkoteste

Vodji policijskih okolišev Policijske postaje Šentjur Peter Užmah in Uroš Malgaj sta sodelovala v novembrski preventivni akciji Sveta za vzgojo v cestnem prometu Občine Dobje. Z aktivnostmi pod sloganom Varno brez alkohola v prometu so ozaveščali občane o problematiki alkohola v prometu.

Več

5.okt.2018

Policisti so se na 29. Pikinem festivalu v Velenju družili z otroki

Policisti policijske postaje Velenje so se tudi letos udeležili največjega družinskega festivala v Sloveniji, ki ga v sedmih dneh obišče več kot 100.000 obiskovalcev. Festival z veličastno 28-letno tradicijo je nepozabno doživetje za vsakega obiskovalca.

Več

5.sep.2018

Mlade košarkarice obiskale Policijsko postajo Celje

Tudi letos so nas obiskale mlade košarkarice, ki zadnji počitniški teden preživljajo v košarkarskem kampu v Celju, pod okriljem Ženskega košarkarskega kluba Cinkarna.

Več

27.jul.2018

Celjski policist skupaj z AMZS svetoval otrokom glede varne vožnje z avtobusi

Za skupino otrok v počitniškem varstvu, ki ga je organizirala Zveza prijateljev mladine Moste-Polje, so v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem ta teden pripravili prometno-varnostni dan, na katerem so otrokom na zabaven način svetovali, kako ravnati, da bodo v prometu čim bolj varni. Z nasveti jim je pomagal tudi policist Policijske uprave Celje.

Več

29.jun.2018

Šentjurski policisti obiskali otroke v vrtcu

Vodja policijskega okoliša Policijske postaje Šentjur Uroš Malgaj in policist Postaje prometne policije Celje Miloš Jakopič sta sodelovala na zaključni prireditvi Vrtca Šentjur, kjer so svoje delo in opremo predstavljale interventne službe.

Več

26.jun.2018

Dan policije zaposleni na Policijski upravi Celje praznovali v Slovenskih Konjicah

Zaposleni na Policijski upravi Celje smo 21. junija obeležili dan policije. Tokrat smo proslavo pripravili v prijaznem okolju Doma kulture v Slovenskih Konjicah. Zbrane sta uvodoma nagovorila direktor Policijske uprave Celje Jože Senica in župan Občine Slovenske Konjice Miran Gorinšek. Slavnostni govornik je bil generalni direktor policije Simon Velički.

Več

13.jun.2018

Policijsko postajo Radlje ob Dravi obiskali tamkajšnji osnovnošolci

  Policijsko postajo Radlje ob Dravi so 29. maja 2018 obiskali učenci radeljske osnovne šole. Domačim policistom so se ob tej priložnosti pridružili še sodelavci iz Policijske postaje vodnikov službenih psov, policista konjenika iz Maribora, policist motorist iz Postaje prometne policije Celje, policist kolesar iz Policijske postaje Dravograd ter policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe s tki. schengen busom.

Več

11.jun.2018

Šentjurski policist sodeloval na prireditvi združenja Spominčica

  Združenje zahodnoštajerske pokrajine za pomoč pri demenci Spominčica Šentjur je 8. maja 2018 s prireditvijo v šentjurskem domu starejših obeležilo 10 let delovanja.

Več

6.jun.2018

Celjski policisti sodelovali na Paradi učenja

  Celjsko mestno središče je bilo v sredo, 16. maja 2018, ovito v živahne barve Parade učenja, ko je organizatorica parade, Ljudska univerza Celje, svojim meščanom predstavila številne priložnosti za učenje in povezovanje.

Več

6.jun.2018

Velenjski vrtec Ciciban je obiskala policistka Pika

Otroke v vrtcu Ciciban sta 24. maja 2018 obiskala policistka Pika in vodja policijskega okoliša Policijske postaje Velenje Uroš Medved.

Več