banner fotoKontakt za informacije v času koronavirusa

Vladni klicni center lahko od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro pokličete na brezplačno telefonsko številko: 080 1404. Za klice iz tujine je na voljo številka +386 1 478 7550.

Za nasvet policije in vprašanja o ukrepih policistov pa lahko od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro pokličete na: 01 514 70 01.

OBVESTILO: Trenutno je klicni center preobremenjen in je zvezo težko dobiti! Prosimo za razumevanje. Za ažurne informacije obiščite naše spletne strani. Na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pa je vzpostavljen avtomatski odzivnik s sporočilom, ki vas bo napotilo na spletne strani z informacijami glede epidemije. Če na spletnih straneh odgovorov ne boste našli, pokličite na telefonsko številko +386 1 514 70 01 v urah, ki so navedene v odzivu. Prosimo, da na prejeto obvestilo ne odgovarjate.

Najnovejše informacije o ukrepih za zajezitev epidemije so objavljene na vladnem portalu Koronavirus (SARS-CoV-2)

 

Slovenija je razdeljena na osem policijskih uprav, ki na regijski ravni skrbijo za varnost ljudi in njihovega premoženja. Vodijo jih direktorji, ki jih imenuje in razrešuje generalni direktor policije.


PU NG PU KP PU KP PU KR PU LJ PU NM PU NM PU CE PU CE PU MB PU MS slo-map2011

 

organigram pu 01012020Izberite policijsko upravo    

Policijska uprava Celje

Policijska uprava Koper

Policijska uprava Kranj

Policijska uprava Ljubljana

Policijska uprava Maribor

Policijska uprava Murska Sobota

Policijska uprava Nova Gorica

Policijska uprava Novo mesto