Imate vprašanje, pripombo, pobudo ali pohvalo za policijo? Pišete nam lahko na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Če se vaše vprašanje nanaša na konkreten dogodek, se prosim obrnite neposredno na predstavnika/-co za odnose z javnostmi tiste policijske uprave, na območju katere se je dogodek zgodil: Predstavniki za odnose z javnostmi v policijskih upravah

Opozorilo

Za primere, ki zahtevajo takojšnje ukrepanje policije, nas pokličite na telefonsko številko policije za klic v sili 113.

Za prijavo v zvezi s kaznivimi dejanji lahko pokličete tudi na telefonsko številko 080-1200, ki vam zagotavlja anonimnost.

Kontakt za nasvet policije v casu koronavirusa3Kontakt za nasvet policije v času koronavirusa

OBVESTILO: Trenutno je klicni center preobremenjen in je zvezo težko dobiti! Prosimo za razumevanje. Za ažurne informacije glede mejne kontrole obiščite naše spletne strani.

Za svetovanje o ukrepih za zajezitev epidemije bolezni covid-19, ki se nanašajo na policijo, pokličite na telefonsko številko 01 514 70 01. Pokličete nas lahko:

  • od ponedeljka do petka (od 8. do 16. ure) ter
  • ob sobotah, nedeljah in praznikih (od 8. do 12. ure).

Na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pa je od 17. julija 2020 vzpostavljen avtomatski odzivnik s sporočilom, ki vas bo napotilo na spletne strani z informacijami o prehajanju državne meje. Če na spletnih straneh odgovorov ne boste našli, pokličite na telefonsko številko +386 (0) 1 51 70 01 v urah, ki so navedene v odzivu. Prosimo, da na prejeto obvestilo ne odgovarjate.

Prisluhnili vam bomo in vam poskušali v čim krajšem času odgovoriti na vaša vprašanja, ki se nanašajo na delo policije, oziroma vam pomagati s koristnimi informacijami in nasveti.

 

Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, t. 86/2004).

Povezane vsebine

Odgovori na pogosta vprašanja