Sorodne objave

 

Na tej strani so zbrane objave javnih in internih natečajev za zasedbo prostih delovnih mest v Policiji. Vsi razpisi so objavljeni tudi na portalu GOV.SI .

Na vprašanja občanov o tem, kdaj bodo razpisi, posebej ne odgovarjamo. Vse informacije so pravočasno objavljene v tej rubriki. Informacije o pogojih, izbirnem postopku za kandidate za policiste in preizkusu telesnih zmogljivosti boste našli na straneh: Izbirni postopek in Preizkus telesnih zmogljivosti in kriteriji

zaposlovanje vizitkaJavne objave, javni natečaji, interni natečaji

Na javne objave in javne natečaje se lahko v skladu z natečajnimi pogoji prijavijo državljani Republike Slovenije. Razpisni pogoji so sestavni del posameznih natečajev.

 

IMG 1635Vabila k sodelovanju

Vabilo k sodelovanju je seznanitev o potrebah Policije po kandidatih s specifičnim strokovnim profilom, znanjem ali spretnostmi oz. po večjem številu izvajalcev za posamezno delovno mesto.

  • Trenutno ni aktualnih objav.

 

Zaposlitve v tujini

Objavljamo tudi informacije o zaposlitvah v ustanovah Evropske unije, s katerimi sodeluje Policija (Europol, Cepol, Frontex ...). Na razpisana delovna mesta v tujini se lahko prijavijo državljani Republike Slovenije, sicer pa so razpisni pogoji sestavni del posameznih objav prostih delovnih mest.

  • Trenutno ni aktualnih zaposlitev v tujini.

 

Povezane vsebine

Obvestila o končanih natečajnih postopkih

Pogosta vprašanja o zaposlovanju v policiji

Zaposlitve