Sorodne objave

Postani policist 15. november 2018
 

Na tej strani so zbrane objave javnih in internih natečajev za zasedbo prostih delovnih mest v Policiji. Vsi razpisi so objavljeni tudi na portalu GOV.SI.

Na vprašanja občanov o tem, kdaj bodo razpisi, ne bomo posebej odgovarjali. Vse informacije bomo pravočasno objavili v tej rubriki. Informacije o pogojih, izbirnem postopku za kandidate za policiste in preizkusu telesnih zmogljivosti boste našli na straneh: Izbirni postopek in Preizkus telesnih zmogljivosti in kriteriji

 

Javne objave, javni natečaji, interni natečaji

Na javne objave in javne natečaje se lahko v skladu z natečajnimi pogoji prijavijo državljani Republike Slovenije. Razpisni pogoji so sestavni del posameznih natečajev.

 

Vabila k sodelovanju

Vabilo k sodelovanju je seznanitev o potrebah Policije po kandidatih s specifičnim strokovnim profilom, znanjem ali spretnostmi oz. po večjem številu izvajalcev za posamezno delovno mesto.

Te zanima delo pomožnega policista? Objavljen je nov javni razpis, s katerim k sodelovanju vabimo več kandidatov za pomožne policiste. Prijaviš se lahko do 14. avgusta 2020.

Zainteresirane kandidate pozivamo, naj podajo vlogo za sklenitev pogodbe o avtorskem delu za prevajanje v postopkih za priznanje mednarodne zaščite in postopkih policije s tujimi državljani. 


Zaposlitve v tujini

Objavljamo tudi informacije o zaposlitvah v ustanovah Evropske unije, s katerimi sodeluje Policija (Europol, Cepol, Frontex ...). Na razpisana delovna mesta v tujini se lahko prijavijo državljani Republike Slovenije, sicer pa so razpisni pogoji sestavni del posameznih objav prostih delovnih mest.

  • Trenutno ni aktualnih zaposlitev v tujini.