Sorodne objave

 

Gasilci, reševalci in policisti bomo združili moči za dober namen! Gasilska brigada Ljubljana in Reševalna postaja UKC Ljubljana, v sodelovanju z Generalno policijsko upravo organizirajo tradicionalni dobrodelni nogometni turnir intervencijskih služb, ki bo to soboto, 12. oktobra 2019, v športni dvorani Baza v Štepanjskem naselju v Ljubljani.

turnirPoleg tekmovalnega dela ima nogometni turnir tudi dobrodelno noto, saj bodo sredstva, zbrana s prijavninami in prostovoljnimi prispevki, namenjena Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje za projekt Volja vselej najde pot, ki konkretno pomaga družinam v stiski.

Ker sodelujoči na nogometnem turnirju prihajamo iz različnih intervencijskih služb, je eden od namenov turnirja tudi krepitev medosebnih odnosov v prid boljšega sodelovanja v primerih skupnih posredovanj ob nesrečah, na katerih se dnevno srečujemo.

Na turnirju bo sodelovalo kar 17 ekip iz Slovenije in tudi iz tujine. Turnir se bo pričel ob 8.30, uradna podelitev donacije pa je načrtovana ob 13. uri.

Spoštovani predstavniki medijev, vabimo vas, da se nam pridružite in nam pomagate pri promociji našega dobrodelnega dogodka!