Sorodne objave

 

V sklopu akcije Slovenija piha 0,0 bo danes, 15. januarja 2020, v Centru urbane kulture Kino Šiška koncert Policijskega orkestra z gostoma. Letos se jim bosta na odru pridružila Tokac iz skupine Dan D in Neisha. Koncert je nagrada vzornim voznikom, ki smo jih policisti konec lanskega leta med nadzorom prometa ustavili in so "napihali" 0,0. Bravo!

04112019 3 slovEnija piha oo

Akcija Slovenija piha 0,0 je namenjena osveščanju o škodljivosti uporabe alkohola, prepovedanih drog in drugih psihoaktivnih snovi, ki poslabšajo naše sposobnosti za varno vožnjo, ter spodbujanju varne in odgovorne udeležbe v prometu.

Ministrstvo za zdravje jo je v sodelovanju s Policijo organiziralo že četrtič. Vzorni vozniki, ki so med 4. in 10. novembrom ter 2. in 20. decembrom preteklega leta med poostrenim nadzorom psihofizičnih sposobnosti "napihali" 0,0, so prejeli poseben letake, s katerimi so sodelovali v nagradni igri. Srečni izbranci bodo za odgovorno vožnjo, s katero pripsevajo k varnosti v prometu, danes nagrajeni, saj se bodo lahko udeležili vrhunskega koncerta Policijskega orkestra z gostoma.

Spoštovani predstavniki medijev, vabljeni, da se nam pridružite na današnjem koncertu, ki bo ob 20. uri v Centru urbane kulture Kino Šiška!