Sorodne objave

 

Te zanima zaposlitev v policiji? Le še dober dan nas loči od prve spletne Informative. Obišči naš razstavni prostor, kjer lahko izveš vse o dinamičnem, zanimivem in nikoli dolgočasnem poklicu policista! Pridruži se našim vrstam!

Želiš postati prometni policist? Konjenik? Vodnik službenega psa? Morda bi varoval državno mejo? Ali pa so tvoje sanje postati policist specialec? Bi raje nosil črno obleko, se vozil v prestižnih vozilih in skrbel za varnost najpomembnejših oseb v državi? Kariernih možnosti je v policiji veliko! Na prvi Informativi OnLine, ki bo potekala ta petek in soboto, 22. in 23. januarja 2021, med 9. in 18. uro, ti bomo predstavili naše delo in odgovorili na vsa tvoja vprašanja.

138863234 3613931375389502 7674014035026046436 o

Pridi na razstavni prostor Policije!

Tam boš našel:

  • številne informacije: katere pogoje moraš izpolnjevati, kako izgleda preizkus telesnih zmogljivosti, kakšen je predmetnik Višje policijske šole, kakšne so tvoje možnosti po zaključku izobraževanja …
  • galerijo videoposnetkov in fotografij: si že imel priložnost videti delo specialne enote, si ogledati prikaz dela s policijskim helikopterjem ali pa naša usposabljanja? Z atraktivnimi posnetki in foto utrinki te bomo še bolj navdušili za ta poklic!
  • brošure, zgibanke in revijo Varnost: še več zanimivosti o posameznih področjih dela in dogajanju v policiji si lahko prebereš v naših mnogih e-publikacijah!
  • predavanja: oba dneva, 22. in 23. januarja, ob 10. in 15. uri zate pripravljamo 40-minutno predavanje z naslovom Policija zaposluje: pridruži se naši veliki modri družini! Predstavili ti bomo organiziranost policije in možnosti zaposlovanja ter kariernega razvoja; razloge, zakaj postati policist; posebnosti tega plemenitega, dinamičnega in nikoli dolgočasnega poklica; različna področja dela s poudarkom na najbolj zanimivih, kot so policist specialec, letalec ali varnostnik varovanih oseb; s tabo pa bo svoje osebne izkušnje delila tudi policistka, ki bo predstavila življenje in šolanje v Policijski akademiji ter svoje začetke dela na terenu.
  • klepetalnice v živo: nisi našel odgovorov na vsa svoja vprašanja? Obišči nas v klepetalnici, kjer ti bomo z veseljem odgovorili na vse, kar te zanima!
  • nagradno igro: še nimaš dovolj razlogov za obisk našega prostora? Morda te bo prepričal kratek kviz, s katerim boš izvedel, ali si iz pravega testa za poklic policista. Ne, ni vsak za to. Izbiramo le najboljše! In 21 najboljših kandidatov, ki bodo pri kvizu dosegli najvišje rezultate, bomo nagradili s promocijskimi darili policije!

Se beremo, slišimo in vidimo!

INFO21 1000x1000 banner rpPovezane vsebine

Zaposlite se v slovenski policiji

Postani policist

Objave prostih delovnih mest v Policiji