Sorodne objave

 

Policija išče večje število kandidatov za policiste, zato vabimo vse zainteresirane, da obiščete naš virtualni razstavni prostor. Posebej pa vabljeni v petek, 12. februarja, in v soboto, 13. februarja 2021, ko bomo za vas izvedli več zanimivih predstavitev poklica policist 'v živo' (online). Podali vam bomo tudi vse informacije glede aktualnega razpisa za vpis na Višjo policijsko šolo ter odgovorili na vsa vaša vprašanja. Vabljeni!

E INFORMATIVNI DAN VPS FB

Zaposlujemo nove policiste, prijavite se in se vpišite na Višjo policijsko šolo!

Kakšne posameznike iščemo?

Iščemo mlajše posameznike, ki jih veseli delo z ljudmi, ki želijo pomagati. Take, ki so telesno in psihično dobro pripravljeni, ki jim raznoliko delo po vsej Sloveniji in v različnih vremenskih pogojih ter enkrat podnevi drugič ponoči ne predstavlja ovire. Iščemo ljudi z občutkom za red in pravico, fante in dekleta, ki bodo s ponosom nosili modro uniformo.

Kje in kdaj bo informativni dan?

Informativni dan bo tokrat potekal v virtualnem okolju. Do našega virtualnega prostora lahko že dostopate! (KLIKNI TUKAJ). Predstavitve in klepeti, oboje 'v živo', pa bodo v petek, 12. februarja, in v soboto, 13. februarja, med 8. in 18. uro (po urniku dogodkov).

Komu je namenjen?

Informativni dan je namenjen dijakom srednjih strokovnih šol ali gimnazij in tistim, ki so katero koli od teh šol že končali. Dobrodošli ste vsi, ki vas zanima delo policista in želite postati varuhi reda.

Kaj boste izvedeli?

Predstavili vam bomo:

  • delo policista in zahtevane pogoje za sprejem v policijo
  • kako potekata prijava na razpis in izbirni postopek
  • višješolski študijski program Policist
  • druge koristne informacije

Z veseljem pa bomo odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja. Obiščite torej naš razstavni prostor, kjer lahko izveste vse o dinamičnem, zanimivem in nikoli dolgočasnem poklicu policista.

Pridruzi se nasim vrstam Postani policist

Vabljeni na razstavni prostor Policije!

Za vas smo pripravili veliko zanimivega gradiva.

  • Številne informacije: katere pogoje je treba izpolnjevati, kako izgleda preizkus telesnih zmogljivosti, kakšen je predmetnik Višje policijske šole, kakšne so možnosti po zaključku izobraževanja …
  • Galerija videoposnetkov in fotografij: z atraktivnimi posnetki in fotoutrinki vas zagotovo še bolj navdušimo za ta poklic!
  • Zgibanke in članki iz naše revije Varnost: še več zanimivosti o posameznih področjih dela in dogajanju v policiji si lahko preberete v naših mnogih e-publikacijah!
  • Predavanja: oba dneva, 12. in 13. februarja, ob 9. in 13. uri pripravljamo 40-minutno predavanje z naslovom Splošno o študiju na Višji policijski šoli in hkratni zaposlitvi v Policiji. Predstavili bomo višješolski študijski program policist ter seveda aktualni razpis za kandidata za policista, saj ste pri nas že kot študenti tudi hkrati zaposleni! Svoje osebne izkušnje bodo delili študenti 2. letnika Višje policijske šole ter policisti, ki so na začetku dela na terenu.
  • Klepetalnice v živo: z veseljem bomo odgovorili na vse vprašanja.
  • Nagradna igra: razlog več za obisk! Mogoče pa vas prepriča zabaven in kratek kviz, s katerim lahko "potipate", ali ste tudi sami rojeni za junaka. Ker ni vsak za policista. Izbiramo le najboljše! In 21 najboljših kandidatov, ki bodo pri kvizu dosegli najvišje rezultate, bomo nagradili s promocijskimi darili policije!

Se beremo, slišimo in vidimo!