Sorodne objave

 

V petek in v soboto, 12. in 13. februarja 2021, so po celi državi potekali informativni dnevi, tokrat v virtualni obliki. Informativni dan smo organizirali tudi v Policiji z namenom predstaviti aktualen razpis za vpis za kandidate za policiste in hkraten vpis na Višjo policijsko šolo.

Najeli smo virtualni prostor, kjer so bile določene vsebine – kot so zloženke, članki, fotografije, videposnetki ipd. – prednaloženi, oba dneva pa smo predvajali predstavitve o posameznih področjih dela policije in z zainteresiranimi klepetali oz. odgovarjali na njihova številna vprašanja, oboje 'v živo'. Bazo smo imeli na Litostrojski cesti 54 v Ljubljani, pri tem pa je sodelovalo več zaposlenih, nekateri oba dneva, nekateri zgolj v določenem segmentu.

Delo ekipe, ki je bila na zbrana v petek opoldne, si je ogledal tudi generalni direktor policije dr. Anton Olaj. Dejal je, da je pridobitev novega, predvsem mladega kadra za policijo ena od prioritet, angažma vseh zaposlenih pa je pri tem še kako pomemben in potreben. Glede na zadnji nadvse dober vpis 200-ih novih študentov so namreč pričakovanja za številčnost naslednje generacije še večja.

20210212 123059 zm e