Sorodne objave

 

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je v petek in soboto, 20. in 21. januarja 2023, po dveh letih znova potekala Informativa. Ponovno srečanje v živo z učenci in dijaki, ki iščejo svojo karierno pot, je bilo izjemno veselo.

IMG 0165

IMG 0204

Četudi smo se zadnje dve leti družili preko spleta in je bil tudi obisk našega virtualnega razstavnega prostora izjemno velik, pa je stik v živo vseeno nekaj povsem drugega. Preko spleta se namreč ne moreš usesti v policijski avtomobil in prižgati modrih lučk, pobožati policijskih kužkov, ki komaj čakajo na "crkljanje", "pustiti" svojih prstnih odtisov ali potežkati zaščitne opreme policijskih specialcev in policistov posebne enote. Predvsem pa je v živo vsak pogovor lažji in bolj pristen.

IMG 0319

Okoli kužkov je vedno gneča ...

IMG 0057

Policiste in policistke je na razstavnem prostoru obiskal tudi v. d. generalnega direktorja policije mag. Boštjan Lindav.

IMG 0443

Se že veselimo novega srečanja! Vse, ki ste Informativo zamudili in vas zanima zaposlovanje v policiji, pa 17. in 18. februarja 2023 pripravljamo zanimive informativne dneve, kjer boste lahko dobili vse informacije o možnostih šolanja in zaposlovanja v naših vrstah, od blizu pa boste lahko spoznavali tudi različna področja policijskega dela. Vabljeni v petek, 17. februarja, ob 10. in ob 13. uri, v soboto, 18. februarja, pa ob 10. uri.

IMG 0358