Sorodne objave

 

V Policiji iščemo večje število kandidatov za policiste, zato za vse zainteresirane v petek, 16. februarja, in v soboto, 17. februarja 2024, pripravljamo atraktiven informativni dan. Po predstavitvi poklica v predavalnici se bodo obiskovalcem predstavile posamezne službe, saj želimo, da kandidati dobijo občutek, kdo smo policisti, kaj počnemo in kako raznoliko je naše delo.

Spoštovani predstavniki medijev, vabimo vas, da se nam jutri, 16. februarja 2024, ob 10.30 pridružite v Policijski akademiji.

Pripravili smo predstavitev različnih enot policije. Sodelovali bodo tudi posamezni policisti z različnih področij policijskega dela, ki jih boste lahko povprašali o njihovih izkušnjah in vtisih o poklicu.

ZAPOSLITEV WEB

Informativni dan v Policijski akademiji

Zaradi lažje organizacije vas vljudno prosimo, da nam svoj prihod, če je možno, najavite do 16. februarja 2024 do 9. ure na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ob 10.15 pa se zberemo pri zapornici pred vhodom v Policijsko akademijo, Rocenska 56, Tacen, 1211 Ljubljana Šmartno.