Sorodne objave

 

Na dirkališču Grobnik na Hrvaškem se bo 25. in 26. aprila 2009 odvijala peta tradicionalna motoristična prireditev Slovenski dan na Grobniku. Ker se bo prireditve udeležilo tudi veliko motoristov iz vse Slovenije, je pričakovati, da bo na določenih relacijah več voznikov motornih koles kot navadno. Motoriste kot tudi vse druge udeležence v cestnem prometu policija zato opozarja, naj bodo pri vožnji še bolj previdni.

25. aprila zjutraj in dopoldne ter 26. aprila popoldne in zvečer se bo veliko motoristov vozilo na cestnih relacijah Ljubljana - Kočevje in Postojna - Jelšane, nekaj pa jih bo svoja motorna kolesa peljalo tudi na prikolicah oz. v kombijih.

Policisti bodo zato na teh relacijah izvajali poostren nadzor prometa. Motoristom, ki se bodo lahko pri njih ustavili, bodo policisti tudi svetovali in jih opozarjali na morebitne nepravilnosti.

Vsem udeležencem v cestnem prometu svetujemo, naj hitrost vožnje prilagodijo razmeram na cesti. Vozijo naj previdno in na zadostni varnostni razdalji ter dosledno spoštujejo prometne predpise in druge udeležence v cestnem prometu.