Sorodne objave

 

V okviru 15. letnega preizkusa v spretnostni vožnji s policijskimi motornimi kolesi so se slovenski in tuji prometni policisti motoristi s svojimi motornimi kolesi v soboto, 27. septembra 2008, podali na promocijsko vožnjo od Ljubljane (Tacna) čez Postojno do Kopra, Portoroža in Lucije ter nazaj v Ljubljano.

Zjutraj ob 9. uri se je na Postaji prometne policije Ljubljana formirala kolona s spremstvom, ki jo je sestavljalo 30 motornih koles, reševalno vozilo policije ter vozila hrvaške, avstrijske in slovenske policije.

PromocijskaVoznja01 Še zadnji napotki komandirja Postaje prometne policije Ljubljana Janeza Gradina pred vožnjo


Pot je potekala po stari cesti do Kopra, kjer so si gostje ogledali nove prostore Postaje prometne policije Koper in Postaje policistov vodnikov službenih psov.

PromocijskaVoznja02 Kolona vozil s spremstvom na poti po stari cesti do Kopra


PromocijskaVoznja03 V Kopru so si udeleženci ogledali nove prostore Postaje prometne policije Koper in Postaje policistov vodnikov službenih psov (na fotografiji)

PromocijskaVoznja05 Sprejem tujih policistov prometnikov pri komandirju PPP Koper


Skupinskemu fotografiranju in sprejemu pri komandirju je sledila vožnja do Postaje pomorske policije Koper, kjer so goste odpeljali na krajšo vožnjo s policijskim motornim čolnom P 111.

PromocijskaVoznja04 Skupinsko fotografiranje na ploščadi pred PPP Koper

PromocijskaVoznja11 Vožnjo s policijskim motornim čolnom P 111 je motila močna burja.

PromocijskaVoznja08 Na pomolu pred Postajo pomorske policie Koper

PromocijskaVoznja16 Skozi Portorož


Promocijska vožnja se je končala na kartodromu v Luciji, kjer je leta 1995 potekalo prvo državno prvenstvo v spretnostni vožnji policistov prometnikov z motornimi kolesi.

PromocijskaVoznja18 Kartodrom v Luciji - končna postaja promocijske vožnje

PromocijskaVoznja23 Policisti motoristi PPP Ljubljana, ki so v spretnostni vožnji osvojili prvo mesto posamezno in ekipno v kategoriji HONDA in BMW, so goste pogostili z zmagovalno torto.


Promocijska vožnja in povratek v Ljubljano sta se končala brez padcev oziroma poškodb.