Sorodne objave

 

Informativni dan je namenjen dijakom srednjih strokovnih šol ali gimnazij in tistim, ki so katerokoli od teh šol že končali. Dogodek je namenjen tudi njihovim staršem, učiteljem in vsem, ki jih zanima delo policista in želijo postati varuhi reda.

V Policijski akademiji v Tacnu bo v petek, 13. februarja 2009, v treh terminih organiziran informativni dan o možnostih zaposlovanja in izobraževanja v policiji, in sicer ob 10., 12. in 14. uri.


Zaposlovanje in izobraževanje v policiji (zgibanka) 


Predstavili vam bomo delo policista in zahtevane pogoje za sprejem v policijo, razložili potek prijave na razpis in izbirni postopek, razložili kako poteka preizkus telesnih zmogljivosti, katere so zdravstvene in psihofizične zahteve ter drugi kriteriji za izbor kandidatov za policista.

razred

Predstavili vam bomo tudi izobraževanje v Policijski akademiji in predmetnik šolanja za policiste, program usposabljanja za varovanje državne meje   in druge koristne informacije ter odgovarjali na vaša vprašanja. 

Trenutno vabimo k sodelovanju večje število kandidatov za policista nadzornika državne meje

kombi

DrzavnaMeja

pes

Če torej želite izvedeti več o odgovornem, a tudi pomembnem delu policista in zahtevanih pogojih za sprejem v policijo, vljudno vabljeni na informativni dan.

Vse zainteresirane obveščamo, da vas bomo ob navedenih urah sprejeli na glavnem vhodu v Policijsko akademijo - tj. na koncu drevoreda in večjega parkirnega prostora na levi strani, kjer boste lahko tudi pustili svoje vozilo - in vas od tam pospremili na predstavitev. 

Se vidimo!

PA IzZraka01

PA IzZraka02

PA Vhod

 

Policijska akademija, Rocenska 56, Tacen, Ljubljana Šmartno

Kako priti tja?

  • Če greste z avtom po severni ljubljanski obvoznici, predlagamo izvoz Ljubljana Šmartno, kjer zavijete proti Tacnu. Nato se peljete naravnost, skozi naselje, do trikrakega križišča pred mostom čez Savo. Tam zavijete desno v smer naselja Pirniče (na vaši desni je asfaltirano parkirišče za na Šmarno goro) in na prvem odcepu spet desno. Potem vozite skozi strnjeno naselje in pridete do drevoreda in parkirišča Policijske akademije.
  • Če greste z avtom iz mesta Ljubljana, predlagamo, da greste po Celovški cesti. Peljete se v smeri Gorenjske, mimo izvoza za avtocesto proti Kranju, nato pa na prvem semaforiziranem križišču zavijete desno. Na trikrakem semaforiziranem križišču zavijete levo in se peljete naravnost preko mosta čez Savo. Tam zavijete levo v smer naselja Pirniče (na vaši desni je asfaltirano parkirišče za na Šmarno goro) in na prvem odcepu desno. Potem vozite skozi strnjeno naselje in pridete do drevoreda in parkirišča Policijske akademije.
  • Če greste z mestnim avtobusom LPP št. 8 za smer Gameljne, izstopite na postajališču Tacenski most, ki je čez most čez Savo. Od tam nadaljujete peš v smeri naselja Pirniče (na vaši desni je asfaltirano parkirišče za na Šmarno goro) in na prvem odcepu desno. Greste skozi strnjeno naselje in pridete do drevoreda in parkirišča Policijske akademije.