Sorodne objave

 

Državna uprava mnogim vrhunskim športnikom zagotavlja socialno varnost in s tem tudi pogoje za nemoteno treniranje in tekmovanje. Obenem pa to zaposlovanje omogoča promocijo resorjev in države preko športa ter identifikacijo zlasti mladih ljudi ne le s športom in športniki, ampak tudi z domovino.

Vljudno Vas vabimo na podpis Sporazuma o zaposlovanju vrhunskih športnikov in trenerjev v Ministrstvu za obrambo - Slovenski vojski, Ministrstvu za notranje zadeve - Policiji in Ministrstvu za finance - Carinski upravi, ki bo

v ponedeljek, 22. oktobra 2007, ob 13.30 v predsedniški palači (Prešernova 8).

Sporazum bodo podpisali minister za šolstvo in šport dr. Milan Zver, minister za obrambo Karl Erjavec, minister za notranje zadeve Dragutin Mate, minister za finance dr. Andrej Bajuk, minister za javno upravo dr. Gregor Virant in predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije mag. Janez Kocijančič.

Poleg ministrov bodo ob podpisu sporazuma prisotni tudi visoki gostje in predstavniki Slovenske vojske, Policije, Carinske uprave in vrhunski športniki, ki so zaposleni v državni upravi.


Spoštovani predstavniki medijev, zelo veseli bomo vaše prisotnosti!