Sorodne objave

 

V teh dneh so policisti v Ljubljani in nekaterih drugih krajih v Sloveniji aretirali večje število oseb, ki so osumljene, da so sodelovale v dveh kriminalnih združbah, ki sta se ukvarjali s trgovino z nedovoljenimi drogami in nezakonitim vodenjem oseb preko državne meje.

Kriminalisti večih policijskih uprav, katerih delo so usmerjali državni tožilci, so po več mesecih preiskovanja identificirali dejavnost in člane dveh kriminalnih združb, ki sta delovali na širšem območju Slovenije. Na podlagi zbranih obvestil so 9. in 10. aprila letos v Ljubljani in nekaterih drugih krajih v Sloveniji aretirali 13 oseb in opravili več hišnih preiskav.

Ker policija vseh aktivnosti, med drugim še išče več osumljenih oseb, še ni končala, v tem trenutku javnosti več informacij ne more in ne bo posredovala. Objavljanje podrobnosti o dosedanjih ugotovitvah policijske preiskave ali javno pojasnjevanje posameznih policijskih aktivnosti bi namreč lahko ogrozilo oziroma škodovalo uspešnemu zaključku policijske preiskave.

 

Miran Koren
Predstavnik policije za stike z javnostmi