Jutri, 21. avgusta 2001 bo generalni direktor policije Marko Pogorevc skupaj z direktorjem Uprave uniformirane policije Stanislavom Venigerjem in direktorjem Uprave kriminalistične policije Dušanom Mohorkom na delovnem obisku na Policijski upravi Nova Gorica.

Med obiskom se bodo seznanili z delom policistov na območju tamkajšnje Policijske uprave, predvsem pa z razmerami na slovensko-italijanski meji. Vodstvu policije, ki si bo mejno območje ogledalo tudi s helikopterjem, se bodo lahko pridružili tudi snemalci in fotoreporterji zainteresiranih medijev.

Ugotovitve nadzora bodo direktorji javnosti predstavili na tiskovni konferenci, ki bo 21. avgusta 2001 ob 12.00 uri na Policijski upravi Nova Gorica, Sedejeva 11. Po tiskovni konferenci bo organiziran ogled meje z zraka.


Spoštovani uredniki!

Če želite, da se poleta s helikopterjem udeleži tudi vaš snemalec ali fotoreporter, vas zaradi omejenega prostora v helikopterju prosimo, da to še danes sporočite Aniti Leskovec Sedmak na telefonsko številko 01/ 472-4458 ali 041/ 387-657.

 

Anita Leskovec Sedmak