Sorodne objave

 

Najboljši tekmovalci bodo na koncu 8. policijskih iger kot posamezniki in ekipe v skupni razvrstitvi prejeli diplome, medalje in pokale. Že danes pa so priznanja prejeli najboljši tekmovalci v judu, samoobrambi (prikazovanju tehnik) in praktičnem postopku ter šahu (ekipno). Objavljamo rezultate prvega dne.


judo  

samoobramba (prikazovanje tehnik)  

praktični postopek
 

šah (ekipno)  


V judu se je letos pomerilo 9 ekip ali 60 tekmovalcev v šestih kategorijah (do 66 kg, do 73 kg, do 81 kg, do 90 kg do in nad 100 kg). Najboljšim posameznikom in ekipam je priznanja podelil Iztok Štucin, direktor Policijske uprave Postojna.


stucin 1

judo skupinska


Ivan Kapun, vodja Sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Ljubljana, je priznanja podelil najboljšim posameznikom in ekipam v samoobrambi, prikazovanju tehnik, kjer je letos tekmovalo 19 tekmovalcev v petih ekipah.


kapun

tehnike skupinska


V prikazu praktičnega postopka je tekmovalo 34 tekmovalk in tekmovalcev iz sedmih skupin. Priznanja za najboljše ekipe je podelil Vladimir Ilić, predstavnik Sektorja za organizacijo in razvoj uniformirane policije v Upravi uniformirane policije na Generalni policijski upravi in sekretar kolegija mojstrov ter vodja obeh tekmovanj.


ilic

prakticni skupinska


Priznanja najboljšim šahovskim ekipam je podelil Zdenko Renko, pomočnik direktorja Policijske akademije in član Glavnega organizacijskega odbora 8. policijskih iger. V tej disciplini je tokrat tekmovalo 48 šahistov iz 13. ekip.


renko

sah skupinska

 

Vsem prejemnikom priznanj iskrene čestitke!