Sorodne objave

 

Najboljšim tekmovalkam in tekmovalcem ter ekipam petih disciplin, ki so se danes, 26. maja 2011, že zaključile, smo podelili priznanja, medalje in pokale. Podelili so jih direktor Policijske akademije Anton Vozelj, pomočnik direktorja Uprave uniformirane policije Janez Rupnik in poveljnik Specialne enote Marjan Anzeljc.

podelitev1

podelitev2

podelitev3

JUDO

V judu se je letos pomerilo 34 tekmovalcev iz 6 ekip v šestih kategorijah. V kategoriji do 66 kg je bil najboljši Metod Jerman iz PU Novo mesto, v kategoriji do 73 kg Gregor Hartman iz PU Maribor, v kategoriji do 81 kg Miha Mavec iz PU Novo mesto, v kategoriji do 90 kg Ervin Vinko iz PU Maribor, v kategoriji do 100 kg Boštjan Divjak iz PU Ljubljana in v kategoriji nad 100 kg Mirko Špehar iz PU Ljubljana. Najboljša ekipa je bila iz PU Ljubljana.

Judo - rezultati 

 

tehnikeV prikazu ju-jitsu tehnik je letos tekmovalo 18 tekmovalcev iz 5 ekip. Najboljši posameznik je bil Gregor Hartman iz PU Maribor, iz iste uprave je bila tudi najboljša ekipa.

 

Ju-jitsu (tehnike) - rezultati 

 

 

 

postopek

V praktičnem postopku je tekmovalo 30 tekmovalk in tekmovalcev iz 6 ekip. Dve sta prikazali varnostni pregled, dve intervencijo in po ena ugotavljanje identitete in asistenco. Najboljša je bila ekipa Specialne enote.

 

Praktični postopek - rezultati 

 

 

sahekipnoV šahu (ekipno) se je pomerilo 18 ekip s skupaj 61 šahisti. Najboljša je bila ekipa Specialne enote.

 

Šah (ekipno) - rezultati 

 

 

 

 

PSTS

Prvič na policijskih igrah se je tekmovalo v disciplini policijsko situacijskega-taktičnega streljanje. V Vadbenem centru Gotenica se je pomerilo 16 ekip, skupaj 79 tekmovalcev, od tega 24 predstavnic ženskega spola. V generalni razvrstitvi je prvo mesto zasedla PU Celje. Med moškimi je bil najboljši Tomaž Hočevar iz Specialne enote, med moškimi ekipami pa PU Celje. Najboljša predstavnica nežnejšega spola je bila Renata Oražem Vršič, najboljša ženska ekipa pa ekipa PU Ljubljana.

PSTS - rezultati 

 


Čestitamo!

 

nogometDanes so se začela in se bodo jutri nadaljevala tekmovanja v nogometu. Jutri, 27. maja 2011, pa se bodo začela še tekmovanja v ju-jitsu (borbe), streljanju z zračno puško, odbojki na mivki, v šahu (posamično) in v policijskem mnogoboju.

 

 

 

 

Jutri bodo tudi revialne tekme. Nogometni, kjer se bo ekipa policije pomerila z ekipo iz Slovenske vojske in ekipo novinarjev, se bosta začeli ob 11. uri; tekma v odbojki na mivki, kjer se bo pomerila izbrana vrsta policistk in vojakinj, pa ob 12:30.

Vabljeni!