Sorodne objave

 

V Tacnu danes, 27. maja 2011, nadaljujemo z včeraj začetimi tekmovanji v nogometu. Žogo si pogajajo tudi dekleta, ki na igriščih v Klečah v Savljah v Ljubljani tekmujejo v odbojki na mivki. Na tandemih so tudi že tekmovalci, ki se merijo v ju-jitsu (borbe); na strelišču na Dolenjski cesti v Ljubljani na eno oko mižijo strelke in strelci z zračno puško; tekmujejo tudi posamezni šahisti, predvsem pa se potijo v Gotenici, kjer policistke in policisti tekmujejo v policijskem mnogoboju. Skratka, pestro je!

Člani ekip, ki se letos prvič udejstvujejo policijskih iger, se merijo predvsem v šahu (po 4 člani IPE Slovenije in Zveze klubov Maksa Perca in 3 člani Združenja Sever) in v streljanju (4 člani Zveze klubov Maksa Perca v streljanju z zračno puško, en član IPE Slovenije pa v policijsko situacijsko-taktičnem streljanju). En pripadnik ekipe IPE Slovenije pa se danes preizkuša v policijskem mnogoboju.

Člani ekipe MNZ, ki na policijskih igrah sodelujejo drugič, tekmujejo v štirih disciplinah: pet jih igra odbojko na mivki, po trije igrajo šah in streljajo z zračno puško in en se je včeraj pomeril v judu.

Včerajšnje tekme so razen nekaj udarnin minile brez poškodb. Želimo si, da bo tako minil tudi drugi tekmovalni dan.

V nadaljevanju čakamo najprej revialne tekme, pozno popoldne pa zaključno igro v odbojki na mivki, ki lahko odloči tudi o generalni razvrstitvi.