Sorodne objave

 

V revialnih nogometnih tekmah, ki so se danes, 27. maja 2011, odvijale v okviru policijskih iger v Tacnu, je zmagala ekipa policije. Drugo mesto so si pribrcali predstavniki Slovenske vojske, tretji pa so bili predstavniki Društva športnih novinarjev. Tekmovalce sta prišla pozdravit tudi generalni direktor policije Janko Goršek in njegova namestnica, mag. Tatjana Bobnar, ki je poslala v igro prvo žogo.

IMG 1974

Najprej se je ekipa policije pomerila z ekipo iz Slovenske vojske, nato so se slednji pomerili z ekipo Društva športnih novinarjev. Novinarji so brez odmora in brez menjav potem požrtvovalno odigrali še tekmo z ekipo policije. Vse tekme je z zanimivimi vložki komentiral Andrej Berginc iz Centra za tujce.

Barve policije so branili Tomaž Pečjak, Emil Pozvek, Milan Kangler, Zlatko Pincolič, Vladimir Pocek, Anton Vozelj, Željko Savič, Nermin Isić, Branko Skrbinek, Jože Sironič, Smiljan Lukman, Uroš Pišek, Mario Bahorič in Leon Keder v vlogi vratarja ter Miroslav Rauter, generalni sekretar Ministrstva za notranje zadeve.

Barve Slovenske vojske so zastopali Vojko Svetičič, Roman Bunderšak, Jože Arko, Alen Tkavc, Boris Majcen, Jasmin Mahmutovič, Samo Bukovec, Roman Ivanuša, Robert Vesenjak, Milan Emeršič, Mario Filipovič in Aleš Verovšek.

Drugo tekmo sta odigrali vabljeni ekipi, tretjo pa predstavniki policije s predstavniki Društva športnih novinarjev Slovenije. Natančneje so to Anže Bašelj in Miha Penko (oba iz Šport TV), Rok Tamše (Delo), Matej Štakul in Grega Terzič (oba iz Dnevnika) ter Novica Mihajlovič in Robi Lipicer (oba iz Financ), slednji v vlogi vratarja.

IMG 1918

V okviru spremljevalnega programa 10. policijskih iger naj bi bila še revialna tekma v odbojki na mivki med izbrano vrsto policistk in ekipo Slovenske vojske. Žal je tako ta tekma kot tekma med policistkami in predstavnicami novinark letos žal odpadla.

Od vrhunskih športnikov, zaposlenih v policiji, letos sicer noben ni igral nogometa, so pa zato v skoraj popolni sestavi bili prisotni oba dneva na vseh tekmovanjih v Tacnu.