Sorodne objave

 

Generalni direktor policije Janko Goršek je danes, 3. oktobra 2011, sprejel namestnika ministra za notranje zadeve Republike Kosovo Ismeta Ibishija.

Kosovska delegacija je obisk izkoristila zlasti za ogled operativno-komunikacijskega centra, kjer so se predstavniki kosovskega notranjega ministrstva seznanili z organizacijo in delovanjem operativno-komunikacijskih centrov, programsko opremo in delom na interventni številki policije 113. Spoznali so tudi Geografski informacijski sistem, ki služi kot orodje za pomoč pri organizaciji in načrtovanju dela.

IMG 9505

Kosovski predstavniki so se ustavili tudi v Muzeju slovenske policije, obisk pa zaokrožili s spoznavanjem organiziranosti in delovanja Letalske policijske enote na Brniku.

IMG 8749

Obisk namestnika kosovskega notranjega ministra Ismeta Ibishija je bil namenjen tudi pogovoru o medsebojnem sodelovanju med policijama. Kot sta na današnjem srečanju ugotovila sogovornika, je sodelovanje slovenske policije s kosovskimi varnostnimi organi zelo dobro, še posebej na področju boja zoper organiziran kriminal.

IMG 8767