Sorodne objave

 

Vodstvo policije in notranjega ministrstva je danes, 31. decembra 2013, na silvestrski dan in večer obiskalo policistke in policiste na policijskih upravah Celje, Ljubljana, Maribor in Murska Sobota ter na Generalni policijski upravi.

Generalni direktor policije Stanislav Veniger je voščil policistkam in policistom na policijskih postajah Rogaška Slatina, Šentjur pri Celju in Šmarje pri Jelšah. Mag. Tatjana Bobnar, namestnica generalnega direktorja policije, je skupaj z državnim sekretarjem na notranjem ministrstvu Boštjanom Šeficem zaželela mirno noč policistom v operativno-komunikacijskem centru ljubljanske policijske uprave in na Generalni policijski upravi ter nočni izmeni policijskih postaj Ljubljana Center in Ljubljana Bežigrad. Namestnik generalnega direktorja policije mag. Karol Turk pa je pozdravil policiste na Policijski postaji Slovenske Konjice in Postaji prometne policije Maribor ter policiste, ki na mariborski in murskosoboški policijski upravi spremljajo klice na interventni številki policije 113.

DSC 0132 rogaska slatina

Generalni direktor policije Stanislav Veniger (skrajno desno) z direktorjem Policijske uprave Celje Jožetom Senico (drugi z leve) in policisti Policijske postaje Rogaška Slatina in ...

IMG 0612 sentjur pri celju

 ... policisti Policijske postaje Šentjur pri Celju ter ...

DSC 0324 smarje pri jelsah

... policisti Policijske postaje Šmarje pri Jelšah.

100 5822 lj center 2

100 5822 lj center 1Namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar in državni sekretar na notranjem ministrstvu Boštjan Šefic z direktorjem Policijske uprave Ljubljana mag. Stanislavom Vrečarjem in policisti Policijske postaje Ljubljana Center.