Sorodne objave

 

Na tacenskem stadionu smo včeraj tekli za dober namen. V izraz podpore, solidarnosti, sočutja, kolegialnosti, pripadnosti, pomoči in nenazadnje prijateljstva, smo policistke in policisti odtekli nepreštete kilometre in s tem simbolično zaključili dobrodelno akcijo zbiranja sredstev za pomoč družini preminulega policista Damijana Kukoviča.

olgakantuzerdezelak4aa

Nismo pa tekli le policisti, ampak tudi drugi zaposleni na Ministrstvu za notranje zadeve, pripadniki Slovenske vojske oz. Ministrstva za obrambo ter številni drugi, ki so z udeležbo izkazali podporo družini pokojnega in poklicu policista. Vzdušje je bilo neverjetno, ozračje pa nabito s čustvi.

Eden izmed policistov, tudi sam zagrizen tekač, se je odločil, da se bo teka udeležil zato, da pomaga sočloveku. Z veseljem je prispeval za družino policista in podporo izrazil tudi z več kot 20 pretečenimi kilometri, obenem pa poskrbel še za svoje zdravje in dobro počutje. "Sočustvujem z vsemi domačimi, ki jih je izguba prizadela. Nemogoče si je predstavljati, kaj prestajajo."

Tek naj bi potekal od 9. ure in se zaključil ob 18. uri, vendar so organizatorji dogodek zaradi izrednega zanimanja podaljšali.

Še enkrat iskrena hvala vsem, ki ste kakorkoli prispevali in izkazali podporo svojcem in prijateljem pokojnega Damijana Kukoviča.