Sorodne objave

 

"Če gre za dober namen, smo zraven!" Tako je danes in včeraj odmevalo med policisti. Tekače, ki so premagovali male korake za velik cilj so namreč pospremili tudi policisti in policistke, včeraj na območju Policijske uprave Maribor, danes pa na območju Policijske uprave Novo mesto.

234

Skupaj s "humanitarci" so pretekli kar nekaj kilometrov, mnogi kar v delovnih uniformah in ne prav udobnih škornjih. Da je podpora policistov več kot le simbolična, so dokazali tudi s svojo vzdržljivostjo.

tek 7

 Ko je ena izmed tekačic obnemogla, ji je policist kolesar prijazno odstopil svoje prevozno sredstvo in požrtvovalno tekel namesto nje.

227

 Kar 30 policistk in policistov se je danes zjutraj pridružilo tekačem!


Danes zjutraj pa je tekače v megleni Metliki presenetila kar 30-članska policijska zasedba. Mnoge policistke in policisti so bili še posebej vztrajni, saj so brez predaha in kljub slabemu vremenu tekli od Metlike do Črnomlja, tj. 15 km. Da so policisti v precej dobri psihofizični kondiciji, sta dokazala dva policista, ki sta bila še posebej "trmasta" in sta pretekla kar 20 km.

IMG 3205

Tekačem so podporo izkazali tudi policisti kolesarji, policisti motoristi in policisti v patruljnih vozilih, ki so jih spremljali dobršen del poti, jih ob tem spodbujali in obenem skrbeli še za njihovo varnost.

069

Tisti, ki so imeli presežek energije, so še med tekom zganjali norčije.


 Vsem tekačem in tekačicam, ki tečejo male korake za velik cilj, želimo, da traso premagajo uspešno in varno!


Takole smo tekli na Štajerskem ...


... in takole na Dolenjskem ter v Beli krajini ...

Foto: Policija in PRO Plus