Sorodne objave

 

Včeraj, 9. decembra 2014, sta bila na prireditvi Športnik leta že drugič zapored izbrana alpska smučarka Tina Maze in smučarski skakalec Peter Prevc, sicer vrhunska športnika, ki sta zaposlena v Policiji. Za najboljšo ekipo je bila razglašena hokejska reprezentanca.

Društvo športnih novinarjev Slovenije je v sodelovanju z RTV Slovenija in Olimpijskim komitejem Slovenije v Cankarjevem domu podelilo priznanja najboljšim športnicam in športnikom za dosežke v letu 2014. Mazejevi sta peti naslov najboljše športnice leta prinesli dve zlati olimpijski kolajni in 4. mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala, Prevc pa je lanskoletni naslov najboljšega športnika letos potrdil z dvema olimpijskima kolajnama, s 3. mestom na svetovnem prvenstvu in z 2. mestom v skupnem seštevku svetovnega pokala.

Listo nominirancev za najboljšega športnika in športnico leta so iz vrst policije krasili tudi: atletinja Martina Ratej, kanuist Benjamin Savšek in telovadec Mitja Petkovšek.sportnik leta 2014 MazePrevcHokej Reuters

Vsem vrhunskim športnikom zaposlenim v policiji iskreno čestitamo za letošnje športne dosežke, še posebej športnikoma Slovenije 2014, Tini Maze in Petru Prevcu!

 

Foto: Reuters