Sorodne objave

 

Ljubljanska policijska uprava je bila včeraj okrog 19.45 obveščena, da se na enem izmed parkirnih prostorov na območju Viča nahaja poškodovana oseba. Osebi je bila nudena nujna zdravniška pomoč, nakar je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana.

Prve ugotovitve kažejo, da je neznani storilec ustrelil moškega, ki se je pripeljal na parkirni prostor, vozilo zaklenil in se odpravil proti gostinskemu lokalu. Po izvršenem dejanju je storilec zapustil parkirni prostor, moški pa je hudo poškodovan obležal na parkirišču.

Kriminalisti so včeraj na kraju skupaj z dežurnima preiskovalnim sodnikom in državnim tožilcem začeli ogled kraja kaznivega dejanja. Steklo je tudi intenzivno zbiranje obvestil za razjasnitev okoliščin, ki so kakor koli povezane s primerom.

Danes so primer prevzeli preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada, ki skupaj z ljubljanskimi kriminalisti nadaljujejo intenzivno preiskavo. Preiskovalci skupaj s forenziki nadaljujejo z opravljanjem ogleda kraja kaznivega dejanja poskusa uboja in z opravljanjem razgovorov. V tej fazi preiskave policija preverja vse možne okoliščine in motive, ki so lahko povod za omenjen dogodek.