Sorodne objave

 

Če želite izvedeti več o možnostih za zaposlitev in delo v policiji, vabljeni na informativni dan v Policijski akademiji, ki bo v petek, 12. februarja 2010, v treh terminih: ob 10., 12. in 14. uri.

Predstavili vam bomo informacije o možnostih zaposlovanja in izobraževanja v policiji.

pa

sp


Informativni dan je namenjen dijakom srednjih strokovnih šol ali gimnazij in tistim, ki so katerokoli od teh šol že končali. Dogodek je namenjen tudi njihovim staršem, učiteljem in vsem, ki jih zanima delo policista in želijo postati varuhi reda.

Predstavili vam bomo delo policista in zahtevane pogoje za sprejem v policijo, razložili potek prijave na razpis in izbirni postopek, razložili kako poteka preizkus telesnih zmogljivosti, katere so zdravstvene in psihofizične zahteve ter drugi kriteriji za izbor kandidatov za policista. Predstavili vam bomo tudi izobraževanje in predmetnik v Šoli za policiste, program usposabljanja za varovanje državne meje in druge koristne informacije ter odgovarjali na vaša vprašanja.

Vse zainteresirane obveščamo, da vas bomo ob 10., 12. in 14. uri sprejeli na glavnem vhodu v Policijsko akademijo (tj. na koncu drevoreda in večjega parkirnega prostora v Tacnu, kjer boste lahko tudi pustili svoje vozilo) in vas od tam pospremili na predstavitev.

Če torej želite izvedeti več o odgovornem, a tudi pomembnem delu policista in zahtevanih pogojih za sprejem v policijo, vljudno vabljeni na informativni dan 12. februarja 2010. Se vidimo!

 

grb pa

Naslov:

Policijska akademija,

Rocenska 56,

Tacen, Ljubljana Šmartno

pav v tacnu


V parku Policijske akademije v Tacnu že vrsto let prebivajo pavi. Pavje pero je "zaščitni znak" Policijske akademije in zato tudi v grbu te enote.


Kako do Policijske akademije v Tacnu? 

 Zaposlovanje in izobraževanje v policiji (zgibanka) 

zgibanka2