Sorodne objave

 

Namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar je danes, 2. junija 2015, prevzela plaketo za sodelovanje, ki jo je Generalni policijski upravi podelila ministrica za obrambo Andreja Katič.

Plaketo za sodelovanje se podeli gospodarskim družbam, zavodom in drugim organizacijam, organom ter posameznikom, ki so pomembno pripomogli pri krepitvi, razvoju, delu in ugledu Ministrstva za obrambo in Slovenske vojske. Generalna policijska uprava jo je prejela zaradi večletnega uspešnega sodelovanja med Slovensko vojsko in Policijo, še posebej na področju usposabljanja.

IMG 3996 mnz zm

Kot so zapisali v obrazložitvi, se pripadniki Slovenske vojske udeležujejo različnih specialističnih izobraževanj in usposabljanj, ki jih organizira in izvaja Policija. V okviru tega pa pridobijo nova znanja in izkušnje, ki pripomorejo k dvigu njihove strokovnosti pri izvajanju nalog. Strokovnost pripadnikov Slovenske vojske vsekakor tudi pozitivno vpliva na ugled njihove organizacije v civilnem okolju.

IMG 0440 zm

V svojem nagovoru je ministrica za obrambo poudarila, da so prejemnice in prejemniki visokih priznanj dokazali, da odlično opravljajo svoje delo in presegajo pričakovane rezultate. Dodala je, da so pokazali, da je tudi v javnem sektorju mogoče preseči povprečje, in to z doslednostjo, učinkovitostjo ter samoiniciativnostjo. Prejemnicam in prejemnikom priznanj se je zahvalila za to, da so s svojim delom in zgledom veliko storili za ugled Ministrstva za obrambo in Slovenske vojske v širši javnosti.

p20150602 3 zm

Foto: MORS