Sorodne objave

Kam po pomoč? 8. marec 2023
 

Policija se tudi letos predstavlja na Otroškem bazarju, ki je svoja vrata odprl danes, 18. septembra. Razstavni prostor policije lahko obiščete vse do nedelje, 20. septembra, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Otroci in starši, vljudno vabljeni!

S policisti in policistkami boste lahko spoznavali delo policistov prometnikov, motoristov, vodnikov službenih psov, kriminalistično delo in forenzična opravila idr.

IMG038

Otroci se vedno z veseljem ustavijo pri policijskih konjih. A božanje štirinožnega policijskega pomočnika je bilo dovoljeno šele, ko so policistu povedali, koliko so stari.

IMG059

Danes ste že lahko prisluhnili glasbenim mojstrovinam zasedbe Policijskega orkestra, ki vas bo razveseljeval tudi v nedeljo. Obiskala sta nas tudi vrhunska športnika, zaposlena v Policiji, smučarski skakalec Jernej Damjan in svetovni prvak v deskanju na snegu Rok Marguč.

IMG005

Na našem razstavnem prostoru lahko izpolnete tudi kratek vprašalnik o prometni varnosti in se potegujete za zanimiva darila policije!

IMG137

Otroški bazar bo ponovno postregel z raznoliko sejemsko ponudbo, nasveti za starše in učitelje. Družinam bo ponudil prostor, kjer se lahko skupaj udeležujejo različnih dogodkov, si ogledajo različne predstave na odru, spoznajo novosti itd.

IMG134

Vljudno vabljeni, da nas vse do nedelje obiščete na Otroškem bazarju, vsak dan od 9. do 19. ure!