Sorodne objave

 

Generalni direktor policije Janko Goršek in ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal sta danes, 29. marca 2010, podelila priznanje vrhunski športnici, zaposleni v policiji, Tini Maze.

IMG 9108

Zvočni posnetek izjave Janka Gorška (mp3) 

Zvočni posnetek izjave Katarine Kresal (mp3) 

Zvočni posnetek izjave Tine Maze (mp3) 

 

Poleg Tine Maze sta generalni direktor policije in notranja ministrica sprejela tudi del njene ekipe, in sicer trenerja Andrea Massija in serviserja Andreja Perovška. Sprejema so se udeležili še generalni sekretar Damijan Lah, vodja kabineta ministrice Nevenka Vratanar, namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar in direktor Uprave uniformirane policije Danijel Žibret.

IMG 8947

Andrea Massi, Tina Maze in Andrej Perovšek

 

Generalni direktor policije je alpski smučarki Tini Maze čestital za odlične športne dosežke in ob tem dejal: ''Vaši uspehi so res nekaj posebnega. So vzor in motivacija za vse nas, zaposlene v policiji.''

IMG 9056

''Prepričan sem, da boste zaradi vseh svojih odličnih lastnosti, predvsem pa tiste tipične koroške trme, tudi v prihodnje dosegali odlične, morda še boljše rezultate,'' je smučarki, doma iz Črne na Koroškem, dejal Goršek.

IMG 9093

''Boriti se za lastne cilje je težko. Imate majhno, a zelo homogeno in strokovno ekipo. Skupaj ste zagotovo močnejši. S svojimi uspehi dvigate tako ugled Slovenije kot tudi slovenske policije,'' je v svojih čestitkah Tini Maze in njeni ekipi dejala ministrica Katarina Kresal.

IMG 9108

Ob tej priložnosti sta ji notranja ministrica in generalni direktor policije podelila srebrni ščit policije, ki se podeli za večkratne pomembne prispevke ali uspehe na posameznih področjih dela ali pri opravljanju delovnih nalog, za organizacijske izboljšave pri delu ali za krepitev ugleda policije.

IMG 9037

Tina Maze se je za priznanje zahvalila in dejala, da se veseli nadaljnjega sodelovanja s policijo. ''Ponosna sem, da sem lahko kot vrhunska športnica del takšne organizacije. Počutim se super, predvsem pa varno,'' se je na koncu še pošalila.

IMG 9143

Slovenska alpska smučarka Tina Maze je na letošnjih 21. zimskih olimpijskih igrah, ki so potekale v Vancouvru v Kanadi, osvojila dve srebrni medalji v veleslalomu in superveleslalomu, 5. mesto v superkombinaciji, 9. mesto v slalomu in 18. mesto v smuku. V sezoni 2009/2010 svetovnega pokala pa je v skupnem seštevku dosegla odlično 4. mesto. Prav tako je na zadnjem svetovnem prvenstvu, ki je potekalo februarja 2009 v Val d'Iseru v Franciji, osvojila srebrno medaljo v veleslalomu.

 

Tini Maze za dosežene uspehe iskreno čestitamo!