Sorodne objave

 

Policija se že več let odzove vabilu Ribiške družine Straža-Sava in sodeluje v delovni akciji Za lepšo Ljubljano. Tudi letos, in sicer v četrtek, 8. aprila 2010, smo čistili bregove reke Save in okolje "olajšali" za 123 velikih vreč različnih odpadkov (plastenke, pločevinke …) in osem kubičnih metrov materiala (gume ipd.).

09

IMG 0074

Večurnega popoldanskega čiščenja levega in desnega brega Save od Tacenskega in Črnuškega mostu proti Gameljnam se je udeležilo 56 kandidatk in kandidatov za policiste ter trije policijski inšpektorji iz Policijske akademije (Mičo Nikolič, Milan Milanovič, Matjaž Mravlja). Razdelili so se tako, da so bregove pod vodjem ribiškga čuvaja čistili v štirih skupinah po osem, ostali pa so čistili okolico ribnikov ter brežino reke v okolici ribiškega doma.

15

Po zaključku delovne akcije se je udeležencem za prizadevnost in sodelovanje zahvalil predsednik Ribiške družine Straža-Sava Slavko Lasnik in predsednik Turističnega društva Tacen Drago Erjavec. Zadovoljstvo zaradi številčne udeležbe in temeljito opravljenega dela je izrazil tudi policijski inšpektor Mičo Nikolič, ki se je kandidatom v imenu celotne policije zahvalil in izrazil upanje, da se bodo podobnih akcij udeleževali tudi v prihodnje.

 

Policija je tudi partner v projektu Očistimo Slovenijo v enem dnevu.