Sorodne objave

 

Policijski orkester je danes, 24. decembra 2015, ob 6. uri zjutraj, s svojimi inštrumenti prebudil zaspano in utrujeno ekipo ene od slovenskih radijskih postaj, ki je z nenehnim, 28-urnim radijskim programom zbirala dobrodelna sredstva za socialno ogrožene družine.

budnica01

Policijski orkester


Na eni od slovenskih radijskih postaj so namreč pripravili dobrodelni maratonski 28-urni program, ki se je začel včeraj, 23. decembra, ob 5. uri, in zaključil danes, 24. decembra, ob 9. uri. V teh 28 urah so preko SMS sporočil in nakazil zbirali denar za socialno ogrožene družine. Na naslov radijske postaje namreč prejmejo veliko zgodb družin in posameznikov, ki zaradi različnih razlogov pristanejo v nezavidljivih situacijah in so potrebni pomoči, zato so se radijci odločili, da jim pomagajo po svojih močeh.

budnica02

Policisti Policijskega orkestra so zgodaj zjutraj, še v trdi temi, presenetili že precej utrujeno ekipo, ko so ji pod oknom studia zaigrali budnico in ji tako v zadnjih, najbolj napornih urah dobrodelnega radijskega maratona, vlili prepotrebno energijo. S tem glasbenim prispevkom pa je Policijski orkester podprl tudi dobrodelno akcijo v želji, da bi zbrana finančna pomoč in glasba vsaj malo polepšali praznike tistim, ki so zaradi pomanjkanja pogosto prikrajšani za praznično vzdušje.

In izkupiček? Zbranih je bilo več kot 30.000 evrov, ki bodo narisali nasmeh na obraz marsikateri družini.