Sorodne objave

 

Policija vabi k sodelovanju vse zainteresirane kandidate za policiste za sklenitev delovnega razmerja za določen čas ter vpis na izobraževanje v višješolski študijski program Policist. Zainteresirani kandidati naj pošljejo vlogo za zaposlitev ter ostale izpolnjene obrazce najkasneje do 31. marca 2016, in sicer na način, kot je naveden v javni objavi.

Pomembno za dijake zadnjega letnika!

Kandidati, ki do konca razpisnega roka ne bodo izpolnili pogoja glede zahtevane stopnje izobrazbe (V. stopnja izobrazbe) ali vozniškega izpita B-kategorije, imajo možnost, da dokazilo o izpolnjevanju pogoja pošljejo naknadno, najkasneje do 22. julija 2016.

 

Kandidati, ki bodo uvrščeni v izbirni postopek, bodo opravljali:

  • preizkus telesnih zmogljivosti,
  • psihološki pregled,
  • razgovor z izbirno komisijo in
  • zdravniški pregled.

Z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba o zaposlitvi v Generalni policijski upravi, Policijski akademiji, Višji policijski šoli, za določen čas, za čas trajanja izobraževalnega procesa od 1. oktobra 2016. Po uspešno zaključenem izobraževanju bo s kandidati predvidoma sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas, in sicer predvidoma na območju PU Koper, PU Kranj, PU Ljubljana, PU Nova Gorica in PU Novo mesto.

01 razpis

  Javna objava za sklenitev delovnega razmerja je v celoti, vključno z razpisnimi pogoji in vsemi obrazci,

dosegljiva na spletni strani Ministrstva za javno upravo.


Za dodatne informacije lahko vsak delovni dan med 10. in 12. uro pokličete na Urad za organizacijo in kadre:

  • Natašo Stušek (telefonska št. 01 428 40 68) ali
  • Uršo Kirn Pečnik (telefonska št. 01 428 43 04).