Sorodne objave

 

Za nami je že sedem tekov humanitarne akcije 10 krogov za 10 nasmehov, ki smo se ji po vsej Sloveniji pridružili tudi policisti. Do konca akcije ostajajo še trije teki, in sicer v Kopru, Trebnjem in zaključni tek v Ljubljani, ki bo na stadionu Policijske akademije. Pridružite se nam in pomagajte družinam v stiski!

tek

Do konca tedna se lahko udeležite še treh tekov:

  • petek, 27. 5. 2016 - Koper, Atletski stadion Bonifika
  • sobota, 28. 5. 2016 - Trebnje, Stadion Trebnje
  • nedelja, 29. 5. 2016 - Ljubljana-Tacen, Stadion Policijske akademije

Zaključni nedeljski tek bo v Policijski akademiji v Tacnu pod Šmarno goro. Na prizorišču bodo potekale številne zanimive aktivnosti, med drugim bomo svoje delo predstavljali tudi policisti. Med 16. in 18. uro boste lahko spoznali policijske konje. Obiskal nas bo tudi policijski službeni pes. Na prizorišče se bo pripeljal policist motorist, od blizu pa si boste lahko ogledali tudi vozilo z videonadzornim sistemom Provida.

Pridružite se nam v dobrodelni akciji in s svojim prispevkom pomagajte, da družinam, ki so se znašle pred težkimi življenjskimi preizkušnjami in hudo socialno stisko, znova prikličemo nasmeh na obraz!
 

Za sodelovanje v humanitarnem teku je predvidena startnina, in sicer 10 evrov za odrasle ter 5 evrov za otroke.

Tudi če v teku ne boste sodelovali, lahko dobrodelni prispevek nakažete na TRR Športno humanitarnega društva Vztrajaj – Never Give Up.

TRR: 020320259609009
Sklic: 00 1010
Namen: Deset krogov za deset nasmehov

Ali pa prispevate neposredno na lokacijah, kjer bo potekal humanitarni tek.

Zbrana sredstva iz startnin in prostovoljnih prispevkov bodo enakomerno porazdeljena med vse upravičence.