Sorodne objave

 

V tokratni številki revije Varnost lahko med drugim preberete pogovor s Petrom Prevcem, zaposlenim v Oddelku vrhunskih športnikov v Policiji, članek o električnem paralizatorju kot prisilnem sredstvu, ljubitelji zgodovine pa boste gotovo veseli prispevka kustodinje Muzeja slovenske policije Darinke Kolar Osvald, ki se je lotila pregleda policijske preteklosti.

varnost2-2016Revijo najdete v interaktivni obliki na spletni strani Issuu


Današnja revija Varnost je naslednica Strokovnega lista Ljudske milice, ki je začel izhajati leta 1952. Z več spremembami skozi vsa ta leta, in sicer spremembami tako v obsegu, vsebini, obliki in podobi, imamo danes pred sabo atraktivno in barvno revijo v elektronski obliki.

Kot ikona slovenske policije Varnost v štirih številkah letno predstavlja aktualne teme, niza najodmevnejše ali najpomembnejše novice, izpostavlja mednarodno sodelovanje ter izobraževanja in usposabljanje. Posebnost je predstavitev zanimivih prostočasnih aktivnosti posameznih policistov in drugih zaposlenih, revija pa zajema tudi športne aktivnosti tako vrhunskih športnikov, zaposlenih v policiji, kot drugih policistk in policistov.


Želimo vam prijetno branje!