Sorodne objave

 

Danes, 9. septembra, je svoja vrata znova odprl Otroški bazar, na katerem se predstavljamo tudi policisti, Naš razstavni prostor lahko obiščete vse do nedelje, 11. septembra, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Otroci in starši, vljudno vabljeni!

18-IMG216

S policisti in policistkami boste lahko spoznavali delo policistov prometnikov, motoristov, vodnikov službenih psov, kriminalistično delo in forenzična opravila idr.

Otroci se vedno z veseljem ustavijo pri policijskih konjih. A božanje štirinožnega policijskega pomočnika je bilo dovoljeno šele, ko so policistu povedali, koliko so stari.

10-IMG105Danes ste že lahko prisluhnili glasbenim mojstrovinam zasedbe Policijskega orkestra, ki vas bo razveseljeval tudi v nedeljo.

17-IMG212

Na našem razstavnem prostoru lahko izpolnite tudi kratek vprašalnik o prometni varnosti in se potegujete za zanimiva darila policije!

21-IMG264

Otroški bazar bo ponovno postregel z raznoliko sejemsko ponudbo, nasveti za starše in učitelje. Družinam bo ponudil prostor, kjer se lahko skupaj udeležujejo različnih dogodkov, si ogledajo različne predstave na odru, spoznajo novosti itd.

14-IMG181


Vljudno vabljeni, da nas vse do nedelje obiščete na Otroškem bazarju, vsak dan od 9. do 19. ure!

otroski bazar 2016