Sorodne objave

 

Policistke in policisti so v službi tudi med prazniki, ki so sicer za večino zaposlenih dela prosti dnevi. Kot je to že tradicionalno, je vodstvo ministrstva in policije ob izteku leta obiskalo policistke in policiste na vseh policijskih upravah v Sloveniji, policistom pa je mirno najdaljšo noč v letu osebno zaželel tudi predsednik vlade dr. Miro Cerar.

DSCN1273

Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar na obisku pri policistih Policijske postaje Ljubljana Vič

maribor obisk1

Notranjo ministrico in generalnega direktorja policije je v Mariboru sprejel direktor PU Maribor Danijel Lorbek.


Že v petek, 30. decembra, sta ministrica za notranje zadeve mag. Vesna Györkös Žnidar in generalni direktor policije Marjan Fank obiskala zaposlene na Policijski upravi Maribor. Državna sekretarja Andrej Špenga in Boštjan Šefic pa sta pozdravila policistke in policiste na policijskih upravah Nova Gorica in Novo mesto.  

P1060885

Državni sekretar je ob obisku Policijske uprave Murska Sobota pozdravil tudi policiste Enote vodnikov službenih psov PU Murska Sobota in policiste Postaje mejne policije Petišovci (na sliki).


Zadnji dan v letu se je državni sekretar Andrej Špenga sestal s policistkami in policisti na Policijski upravi Murska Sobota, državni sekretar Boštjan Šefic pa se je skupaj z namestnikom generalnega direktorja policije Simonom Veličkim srečal z zaposlenimi na Policijski upravi Kranj.

IMG 20161231 100032

 Obisk državnega sekretarja Boštjana Šefica in namestnika generalnega direktorja policije Simona Veličkega v Kranju.


V večernih urah je ministrica za notranje zadeve mag. Vesna Györkös Žnidar obiskala dežurne policistke in policiste na Policijski upravi Celje, generalni direktor policije Marjan Fank zaposlene na Policijski upravi Koper, državni sekretar Boštjan Šefic in namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar pa še zaposlene na Policijski upravi Ljubljana.

DSC 0246

Notranja ministrica je pozdravila tudi celjske policiste.


Direktorji policijskih uprav so vodstvo ministrstva in policije seznanili z varnostno situacijo na območju policijskih uprav in predstavili delo in naloge, ki jih bo policija izvajala na silvestrski večer. 

20161231 192028

Generalni direktor policije je obiskal še policiste Policijske uprave Koper.

IMG 8693

Državni sekretar Boštjan Šefic in namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar sta obiskala tudi policiste na ljubljanski policijski upravi, ki so praznike preživljali na delovnem mestu.


Vodstvo ministrstva in policije pa je policistkam in policistom zaželelo mirno noč in vse dobro v novem letu.