Sorodne objave

 

Na Bledu in v njegovi okolici vsako leto organiziramo dvodnevni Pohod razuma, volje in moči - Brajnikov memorial. Gre za tekmovanje v spomin na "jeklenega" policista Mitjo Brajnika, ki je pred trinajstimi leti tragično preminil v nesreči pod Okrešljem. Letošnji pohod se je začel danes, 18. junija 2010.

Tekmovalce je na zahtevno pot iz Grajskega kopališča na Bledu proti Ribnem pod Ribensko goro z vzpodbudnimi besedami pospremil tudi generalni direktor policije Janko Goršek. Dejal jim je, da so vsi, ki so se tukaj zbrali, že zdaj zmagovalci. Zaželel jim je tekmovalnega uspeha in - še posebej glede na napovedano slabše vreme - čimmanj težav in nič poškodb.

gdp

Ekipe fantov in deklet iz Policije, Slovenske vojske in poklicnih gasilcev bodo plavale, veslale, kolesarile, streljale, tekle, se preizkusile v gorskem pohodništvu, poleg tega bodo morale premagati tudi druge vzdržljivostne preizkušnje.

Posebno tekmovanje v preverjanju znanja in moči organizira Policijska uprava Kranj v sodelovanju z Generalno policijsko upravo in Športnim društvom Bled.

tekmovalci