Sorodne objave

 

Generalni direktor policije Marjan Fank je danes, 22. avgusta, sprejel policiste, ki so se vrnili z dela na Hrvaškem, kjer so od 17. julija službovali v okviru projekta Varna turistična sezona 2017.

IMG 3948

Z leve: vodja Sektorja za mednarodne policijske operacije Vladimir Pocek, Robert Göncz iz PU Murska Sobota, Matija Breznik iz PU Ljubljana, generalni direktor policije Marjan Fank in Marjan Vrtič iz PU Maribor

 

Matija Breznik iz Sektorja kriminalistične policije PU Ljubljana je naloge opravljal na območju Policijske postaje Pula, Robert Göncz iz Policijske postaje Lendava je delal na območju Policijske postaja Krk, Marjan Vrtič iz Policijske postaje Gorišnica pa je služboval na območju Policijske postaje Novalja.

Slovenski policisti so sodelovali pri policijskih dejavnostih, ki so jih hrvaški policisti opravljali v povezavi s slovenskimi državljani, predvsem pa so skrbeli za hitrejšo komunikacijo s slovenskimi turisti ter dajali predloge glede obravnavanja slovenskih državljanov. Kot so ob vrnitvi domov poudarili, so izkušnje sodelovanja s hrvaškimi policisti izjemno pozitivne in jih bodo lahko prenesli tudi v svoje službeno okolje.

Preberite tudi: