Sorodne objave

 

Policistom policijskih uprav Ljubljana, Celje, Maribor, Nova Gorica in Kranj se je med 25. in 31. avgustom 2017, tik pred začetkom novega šolskega leta, pri nadzoru cestnega prometa pridružila tudi ekipa radijskih novinarjev in njihova maskota Kuža Pazi.

20170831 083319

Tako smo s skupnimi močmi v okolicah osnovnih šol voznike opozarjali na prihajajoči 1. september in začetek pouka. Zagotavljanje varnosti otrok v prvih septembrskih dneh je namreč ena od najpomembnejših nalog policije.


Aktivnosti policistov ob začetku šolskega leta

Nasveti policistov za varnejšo pot v šolo in domov

DSC 0389

V skladu z usmeritvami na področju zagotavljanja varnosti cestnega prometa policisti ob začetku vsakega šolskega leta izvajamo ustaljene aktivnosti, s svojo prisotnostjo v bližini šol in na šolskih poteh pa dodatno prispevamo k umirjanju prometa na tem območju, saj zlasti prvošolčki še ne poznajo vseh nevarnosti, s katerimi se lahko srečajo na svoji novi poti. 

MaskotaKuzaPazi

Policisti v času preventivne akcije nismo zaznali veliko prehitrih voznikov, zato je obzirne prometne udeležence, ki so spoštovali cestnoprometne predpise, radijska ekipa nagradila s simboličnim darilcem.

20170829 152524