Sorodne objave

 

Akcija Najboljši za volanom je v teh dneh doživela pravi naval prijav, zato je rok za reševanje spletnega testa podaljšan, in sicer do vključno 24. marca 2019! Še vedno omahuješ? Prijavi se in se preizkusi! Morda bo letošnji laskavi naziv pripadel prav tebi.

2018 polfinale 2 13
V prvi fazi izbora, od 14. februarja do 24 marca 2019, AMZS vabi mlade voznike in voznice do 24. leta starosti, da opravijo test oziroma preskus znanja na www.najboljsizavolanom.si. Test vključuje poznavanje cestnoprometnih predpisov, prve pomoči, avtomobilizma in avtomobila.

Najboljših 50 reševalcev in najboljših 50 reševalk spletnega preskusa bo AMZS povabil v AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer se bodo v polfinalih, ki bodo 5. in 6. aprila 2019, pomerili v najrazličnejših spretnostnih in vozniških preskušnjah. Najboljši bodo postali finalisti in finalistke izbora. Ti se bodo 9. maja 2019 preizkusili še v finalnem tekmovanju. Finalisti in finalistke, še posebej pa zmagovalec in zmagovalka, bodo postali mladi ambasadorji in ambasadorke varne vožnje.

Postani najboljši voznik oz. voznica in bodi zgled svojim vrstnikom!

Najboljše mlade voznike in voznice Slovenije pa čakajo tudi kulske nagrade. Več informacij o akciji najdeš na spletni strani www.najboljsizavolanom.si.

 

video 5

Najboljši za volanom 2019 se predstavi (video)