Vabimo na odprtje dveh zanimivih razstav Muzeja slovenske policije: razstave Vojna za Slovenijo '91 in razstave Uporniki z razlogom. Prva bo od ponedeljka, 1. aprila 2019, na ogled v Osnovni šoli Cirkulane-Zavrč, druga pa na Osnovni šoli Pohorskega odreda v Slovenski Bistrici. Razstavi smo pripravili v sodelovanju s Policijskim veteranskim društvom Sever Maribor.

Policijsko veteransko društvo Sever Maribor in OŠ Pohorskega odreda Slovenska Bistrica vas vabita na odprtje razstave Vojna za samostojno Slovenijo '91, ki bo v ponedeljek, 1. aprila 2019, ob 17. uri v prostorih osnovne šole (Kopališka ulica 1, Slovenska Bistrica). Na odprtju bodo sodelovali avtorica razstave Biserka Debeljak, kvartet Policijskega orkestra in učenci OŠ Pohorskega odreda.

Policijsko veteransko društvo Sever Maribor in Osnovna šola Cirkulane-Zavrč pa vas vabita na odprtje razstave z naslovom Uporniki z razlogom, ki bo v ponedeljek, 1. aprila 2019 ob 10.30, v prostorih osnovne šole v Zavrču. Na odprtju razstave bodo sodelovali vodja Muzeja slovenske policije Darinka Kolar Osvald, kvartet Policijskega orkestra in učenci OŠ Cirkulane-Zavrč.

Vljudno vabljeni!

Povezane vsebine

Muzej slovenske policije